Betaalmogelijkheden

 

Mollie

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. De betalingen in onze webshop worden verzorgt door Mollie. Mollie is een payment provider die de goedkeuring heeft van de Nederlandse Bank. Naast de garantie die ze geeft op veilige transacties, zijn ze ook in PCI en DSS gecertificeerd. Deze afkorting staat voor Payment Card Industry en Data Security Standard.

Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra je betaling is ontvangen krijg je hiervan een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Omdat Mollie het betalingsproces uit handen neemt, zie je 'Mollie' of 'Stg Mollie Payments' op je bankafschrift staan.

  • iDEAL: De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Je maakt het geld over vanaf je eigen rekening, via het online bankproduct van je eigen bank.  
  • Bankoverboeking: Wanneer je wilt betalen via een SEPA-overboeking ontvang je de betaalgegevens direct op je scherm of per e-mail. Vervolgens maak je het bedrag over vanuit je online bankomgeving. In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, krijg je de mogelijkheid een QR-code te genereren waarmee de betaling voldaan kan worden via een app. Dit verlaagt de kans op fouten omdat de betaalgegevens na het scannen klaarstaan in de app. Let op: de verwerking van een bankoverboeking duurt in de regel een aantal dagen. De verwerking van je bestelling duurt daardoor ook langer.
  • Klarna: Achteraf betalen je klanten hun aankopen achteraf.

Gift Cards

Heb je een gift card/ cadeaukaart ontvangen, dan kun je deze gebruiken bij het afrekenen in onze webshop.