Welkom bij Kaddiska koffie!

 

Bij Kaddiska koopt u heerlijke, verse koffie, voor een eerlijke prijs. Onze koffie wordt wekelijks speciaal voor Kaddiska langzaam op ambachtelijke wijze geroosterd. Na het roosteren verpakken wij de bonen direct en vacuüm, zodat het speciale aroma behouden blijft.

 

Om de versheid te garanderen verkopen wij alleen hele bonen, uitsluitend in 500 gram verpakkingen (met vershoudventiel). Waarom? Een kilozak openen betekent ook veel koffiebonen die in een geopende zak bewaard moeten worden. Onhandig, en niet goed voor de versheid. En waarom geen 250 gram? Geloof ons, daarvoor is Kaddiska koffie weer echt te lekker, 250 gram maal je zo weg!

 

Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd: drie vaste single origens in medium roast, een 100% arabica blend in dark roast en daarnaast een wisselende koffie van de maand. Geen nodeloos complexe keuzes, die tijd kunt u zich besparen: wij selecteren alleen de allerbeste koffies, met voor elke smaak wat wils.

 

Eerlijke handel en duurzaamheid vinden wij bij Kaddiska belangrijk: daarom dragen onze bonen het Rainforest Alliance Keurmerk.

Ontdek onze koffies

 

In de webshop vindt u verder een mooie selectie van koffieartikelen en koffie gerelateerde cadeauartikelen. Ook voor thee kunt u bij Kaddiska terecht! Alle bestellingen die voor 12 uur worden gedaan worden dezelfde dag nog verzonden met een bezorgdienst naar keuze.

Neem een kijkje in de webshop

 

 

VOOR 12 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN

VANAF €50 GEEN VERZENDKOSTEN!